κλείσιμο
1

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Αφού έχουν συμφωνηθεί οι προδιαγραφές της εκτύπωσης και έχει εγκριθεί η οικονομική προσφορά, το τμήμα υποστήριξης πελατών παραλαμβάνει ηλεκτρονικά αρχεία και προβαίνει σε αυστηρό έλεγχο ακρίβειας.

2

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Μετά το ψηφιακό μοντάζ που χρησιμοποιεί τεχνολογία CTP, προχωράμε στην εμφάνιση των εκτυπωτικών πλακών και στην διάτρησή τους.

3

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Επιλέγουμε την κατάλληλη μηχανή εκτύπωσης και την προετοιμάζουμε. Στην Ideas Print εξυπηρετούμε μικρά και μεγάλα τιράζ.

4

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Στην συνέχεια, φορτώνουμε τις εκτυπωτικές πλάκες στην μηχανή που έχουμε επιλέξει και απλώνουμε τα μελάνια στους κυλίνδρους της.

5

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Τροφοδοτούμε την μηχανή με το ειδικά επιλεγμένο χαρτί και την ρυθμίζουμε.

6

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Μετά την ρύθμιση της μηχανής, προχωράμε στην εκτύπωση με συνεχή παρακολούθηση της διαδικασίας και δειγματοληπτικούς ελέγχους.

7

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Διενεργούμε επαναλαμβανόμενους ελέγχους και διορθώνουμε τυχόν αστοχίες.

8

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Στην συνέχεια προχωράμε στις εργασίες φινιρίσματος και επεξεργασίας, όπως είναι το δίπλωμα, η βιβλιοδεσία, η πλαστικοποίηση, η κοπή ειδικών σχημάτων κ.α. σύμφωνα με το τι απαιτεί η κάθε εργασία.

9

Ακολουθούμε βήμα βήμα τη διαδικασία εκτύπωσης

Τελευταίο και κρίσιμο βήμα, είναι οι λεπτές εργασίες που πραγματοποιούνται κατά κανόνα με το χέρι (π.χ. κόλλημα θήκης folder).

GR EN
Οικονομικά στοιχεία | Προγραμματίστε την εκτύπωση σας
κλείσιμο

Μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενή σας εκτύπωση ή να ζητήσετε μια οικονομική προσφορά, συμπληρώνοντας τα παρακάτω πεδία.

Σύντομα κάποιος εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Η IdeasPrint είναι μία επιχείρηση με πολυετή πείρα και τεχνογνωσία στις εκτυπωτικές εργασίες και τις γραφικές τέχνες, για την απόκτηση των οποίων συνείσφερε σημαντικά ο Γιώργος Η. Τάγκας που επί σειρά ετών διατηρούσε μια ανεξάρτητη εταιρία με παρεμφερές αντικείμενο.

Η πρώτη επαγγελματική δραστηριοποίηση της οικογένειας Τάγκα με το χώρο των εκτυπώσεων ξεκίνησε το 1947, όταν ο παππούς Ηλίας Γ. Τάγκας δημιούργησε και λειτούργησε ένα μικρό τυπογραφείο στην Ομόνοια. Οι βασικές αρχές της επιχείρησης, που παραμένουν έως και σήμερα, ήταν: η άψογη ποιότητα, η συνέπεια και η αμεσότητα στη συνεργασία με τον πελάτη.

Το 2011, ο εγγονός Ηλίας Τάγκας, αφού περάτωσε με επιτυχία τις σπουδές του στον κλάδο της Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Metropolitan της Αγγλίας και έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα σε γραφικές τέχνες, ξεκίνησε την λειτουργία της IdeasPrint. Την ίδια περίοδο, η επιχείρηση εγκαθίσταται και λειτουργεί σε σύγχρονο χώρο 1.000 τ.μ. στο Περιστέρι.

Όραμα

Να αποτελούμε μια πρωτοπόρο εταιρία στην βιομηχανία των εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών της εγχώριας και περιφερειακής αγοράς επενδύοντας στην βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη ώστε να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα που καλύπτουναπόλυτα τις ανάγκες των πελατών μας και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.

Αποστολή

  • Να παράγουμε και να προσφέρουμε κορυφαίαπροϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο των εκτυπώσεων και γραφικών τεχνών μέσα από την επιμονή, την αφοσίωση και την δέσμευση μας για εξαιρετικήποιότητα. 
  • Να σεβόμαστε τους πελάτες μας και να λειτουργούμε ως σύμβουλοί τους με πρωταρχικό γνώμονα την επίτευξη ποιοτικών, αποτελεσματικών και καινοτόμων εργασιών εντός προϋπολογισμού και αυστηρών προθεσμιών.
  • Να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προεκτύπωσης και εκτύπωσης αξιοποιώντας τους πιο εξειδικευμένους και έμπειρους ανθρώπους του κλάδου.

Οι αρχές μας

  • Να επενδύουμε στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας, στις εγκαταστάσεις και στον τεχνολογικό εξοπλισμό μας ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις εξελισσόμενες ανάγκες του κλάδου.
  • Να λειτουργούμε πάντα με τη δέσμευση παροχής υψηλής ποιότητας, συνέπειας, ταχύτητας, ευελιξίας και φερεγγυότητας.
  • Να σεβόμαστε τους πελάτες μας και να λειτουργούμε ως σύμβουλοι εκτυπώσεών τους.
  • Να εφαρμόζουμε και να τηρούμε διαδικασίες υψηλών προδιαγραφών.
  • Να προσφέρουμε στην κοινωνία και να σεβόμαστε το περιβάλλον.

Καλύπτουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα εργασιών όπως εκδόσεις, ημερολόγια, έντυπα, σακούλες, συσκευασίες κ.α. καθώς και εξειδικευμένες κατασκευές με πολύπλοκα σχήματα. Λειτουργούμε σύμφωνα με την λογική του ‘one shop stop’ παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προεκτύπωσης και εκτύπωσης όπως: σχεδίαση, ηλεκτρονικό μοντάζ με τεχνολογία CTP, εκτύπωση, εργασίες φινιρίσματος, βιβλιοδεσία, κοπτικές εργασίες, εργασίες διπλώματος, πλαστικοποίησης κ.α.

Δείτε δείγματα εργασιών μας και τη διαδικασία εκτύπωσης.

Όλοι όσοι εργάζονται στην εταιρία μας είναι εξειδικευμένοι τεχνίτες και τεχνικοί με πολυετή εμπειρία και άριστες γνώσεις της εκτυπωτικής τέχνης. Οι αρχές και το μέγεθός μας, μας επιτρέπουν να λειτουργούμε όλοι σαν μία ομάδα με κοινό όραμα και αξίες υπηρετώντας την τέχνη των εκτυπώσεων πιστά για περισσότερο από μισό αιώνα.